Підключення Оптоволокном у квартиру/будинок!!!

Шановні мешканці міста Борислав! Важлива НОВИНА!

У цей нелегкий для всіх нас час ми не зупинились, а працювали для вас – та повністю модернізували оптичну мережу, отож повідомляємо Вас, що кожен охочий житель міста тепер має змогу підключити Оптоволокно у квартиру/будинок (технологія-PON).

Наполегливо рекомендуємо вам підключитись до WeNET за допомогою технології PON - щоб ваш інтернет став ще КРАЩИМ!

Підключення за допомогою технології-PON* (оптоволокно) має такі переваги:
* Висока швидкість передачі даних - до 1000 Мбіт/с.
* Надійність інтернет-з’єднання значно зростає, оскільки відсутні проміжні вузли зв’язку.
* Стійкість і захист від наявності або перепадів напруги в будинку, та несприятливих погодних умов (грозових розрядів, поривів вітру тощо.).

Підключення відбувається шляхом проведення оптоволоконної лінії зв’язку до абонента. У багатоквартирних будинках оптоволоконна лінія зв’язку прокладається внутрішньо-будинковими мережами (в середині будівлі), що в свою чергу забезпечить додатковий захист від впливу природніх чинників таких як: вітер, дощ, грозові розряди, тощо, що негативно впливають на стані лінії зв’язку прокладеної ззовні будівлі та можуть стати причиною пошкодження вашого обладнання: WiFі-роутер, ТБ, ПК тощо.

* - Принцип роботи технології PON (Passive Optical Network- пасивна оптична мережа) - полягає у тому, що з'єднання між обладнанням абонента та обладнанням провайдера не вимагає проміжних вузлів (обладнання на горищах/під'їздах будинку, тощо), робота яких як правило залежить від наявності електроенергії у будинку або під'їзді, з'єднання відбувається безпосередньо до основного вузла інтернет провайдера WeNET, який обладнаний резервним електроживленням (акумулятори, генератори), що забезпечить наявність Інтернету в умовах БЛЕКАУТУ!

Детілі за телефоном: (063) 641-61-33 (098) 746-61-11